joi, 27 septembrie 2012

Comanda ebay - 2 si 3

Nu am spus asta pana acum darrrrrrrr : iubesc ebay-ul ! 

Pentru ca gasesti absolut orice si la preturi mult mai bune decat la noi in tara , ce este mai rau ca trebuie sa ai rabdare pana vin lucrurile cumparate. 

Am fost intrebata de mai multe ori cum am incredere sa dau comanda si la ce trebuie sa ne uitam ca sa nu luam teapa . Eu ma uit la 4 lucruri :

1. Caut pretul cel mai mic
2. Get fast shipping and excellent service when you buy from eBay Top-rated sellersVanzatorul sa fie "Top-rated seller" ( si chiar daca are "medalia" de la acest site cum ca este de incredere eu ma uit si la feedback-ul lui , cu cat se apropie mai mult de 100% cu atat am incredere sa comand)
3.  Free shipping- de ce sa platesc transportul ? dupa ce ca astept 2 saptamani sa ajunga :)))
4.Buy It Now - asta ca sa nu astept pana se termina licitatia

Si acum sa vorbim de cele 2 pachetele ridicate de mine aziiiiiiiiiiii : un set "mustache" sau mustata mai bine ca eu asa ii zic si o bratarica cu tepisori.
Bratara :
 Pur si simplu o ador ! 

Inelul mustata:


 Lantisorul:



Cercelusi asa arata in urechile mele :
Imi pare rau ca nu mi'a trecut prin cap sa dau jos ceilalti cercei. Tin sa precizez ca eu oricum am gaurile din urechi cam strambe (cred ca am avut o asistenta cu parkinson de mi-a facut asa gauri)


Am avut noroc pentru ca desi au fost vanzatori diferiti plicurile au ajuns in aceiasi zi , si destul de rapid as spune eu.
Am dat 1,99$ pe set si tot 1.99 pe bratara. Asta da afacere nu ? 
Eu una ma intreb ce au de castigat vanzatorii astia tinand cont ca transportul a fost gratis... dar ma rog nu este treaba mea !

Vanzatorul de unde am cumparat setul mustata : fashion-shop8
 Vanzatorul de unde am cumparat bratara : lingeriedeluxe11


Urmeaza sa dau zilele astea inca 3 comezi pentru ca cu cat stai mai mult pe ebay cu atat iti doresti mai multe deci vor urma si alte postati cu acest minunat site EBAY <3


Va plac noile mele accesorii ?
Va pup !

luni, 24 septembrie 2012

Cel mai frumos albastru !

Cum am vazut pe raftul Kiko aceasta nuanta  m-am indragostit !

Este din punctul meu de vedere cel mai frumos albastru si ce imi place este ca nu am folosit decat 2 straturi de oja , iar luciul ei a tinut pana in ziua cand mi-am facut din nou unghiile.


Si acum .....minunatiaaaaaaaaaaaaaa : 









Am pus si pozele in care focalizarea lasa de dorit pentru ca tot se poate vedea ce luciu frumos poate sa aiba !

Este nr 294 , are 11ml si a costat 1,5 euro.



Ce parere aveti ce aceasta nuanta ?
Va pup si astept comentariile voastre !

joi, 6 septembrie 2012

Experienta mea cu salonul ABBATE

Ma tin de cateva luni sa scriu aceasta postare dar am preferat sa o scriu intr-o perioada mai libera pentru mine deoarece este mult de povestit dar sa incep:
Dupa cum stiti sunt blonda ! ( sau ma rog parul meu este vopsit blond ) iar blondul se intretine extrem de greu , asa ca mai mereu am cautat sa ma vopsesc in saloane recomandate sau cu vopsea mai putin daunatoare. Dar degeaba , pentru ca parul meu a suferit chit ca a fost vopsit acasa sau la salon.

In urma cu cateva luni am fost la un salon care promitea a fi de fite , si am iesit plangand de acolo si "fara" 200lei din portofel . 
Mentionez ca: m-am dus cu cateva poze nu doar cu una si chiar i-am aratat si in catalogul salonului cum vreau sa ma faca.
Mi-a spus ca nu o sa iasa asa  dar ca ea incearca . Si am iesit.... VARZA !

  Cam asa am iesit eu din acel salon :



















Bretonul un fel de portocaliu cu tenta rosiatica , spatele un fel de blond, iar pe la ceafa un blond superb!

Ce am cerut eu : 



Am avut noroc cu cateva fete care mi-au spus sa le dau mesaj si sa le spun ca sunt dezamagita de ceea ce mi-au facut si ca nu o sa mai calc in acel salon iar ca bonus le voi face publicitate negativa.
Am primit un raspuns foarte rapid de la acel salon si mi-au spus sa vin sa imi repare greseala pe banii lor . Initial nu vroiam sa merg , dar m-am dus. Am dat de un baiat super care mi-a explicat cum sta treaba cu parul meu , mi-a pus o masca in par ( chipurile reparatoare ) si ma bagat in "butoiul" ala cu capul la caldura. 
Apoi mi-a pus un neutralizator de culoare si am iesit asa : 
*mi-am acoperit fata pentru ca paream plansa / suparata

Ce sa spun , am iesit multumita ca nu mai eram portocalie . 
Ah si sa nu uit am primit si mostre de sampon si masca + un porfard : 



Urma ca sa ma mai duc dar am preferat sa stau in banca mea , pentru ca pur si simplu stiam ca nu  o sa iasa ceea ce cer, pentru ca de fiecare data nu auzeam decat " vaii de par tocit poti sa ai , trebuie sa tunzi mai mult de jumatate din el " " pe parul asta nu o sa iasa nici o vopsea" " ai parul prea problematic , nu vopseaua e de vina "( in + la ultima mea vizita doamna care mi-a spalat parul mi-a soptit la ureche :" sa nu crezi ce spun stilisti astia cum ca ai parul deteliorat , e doar uscat la varfuri dar ai un par foarte ok ")

Am zis ok ok parul meu e de vina , dar cum am iesit portocalie ? 
Va spun sincer cand am iesit prima data din salon am inceput sa plang pentru ca se vedea atat de portocaliu in razele soarelui incat aveam impresia ca toata lumea se uita la mine.

Si nu era prima data cand mergeam la acest salon ci a 2.
Nu pot sa spun ca prima data am iesit incantata , atunci aveam in cap sa imi inchid parul si am ales din catalog o nuanta de blond foarte inchis . Zis si facut !

Bomba a venit cand sa ma usuce la par , tot blonda eram??!?!??!!
Explicatia domnisoarei : " Pai o sa incepem usor ca sa nu il inchidem asa din prima" 
Eu eram cam fara cuvinte pentru ca stiam bine ce culoare am ales si cum eram eu defapt , si atunci mi-am dat seama ca ea se astepta ca eu sa cred in povestile ei si sa vin in fiecare luna sa las 200lei la acel salon doar ca sa ajung in cateva luni la culoarea care mi-o doream.


Am inteles ca sunt cateva fete din blogosfera multumite de acest salon , si unele care au patit diferite chestii asemanatoare cu ceea ce am patit eu!

Vreau sa precizez ca :
- NU FAC ASTA ca sa denigrez acel salon ci pur si simplu ca vreau sa impartasesc cu cititoarele mele patania mea
-DACA EU am patit asta nu inseamna ca si voi puteti intampina asemenea probleme 
- SI CEL MAI IMPORTANT este stric opinia mea , si nu ma platit / incurajat nimeni sa fac un asemenea articol !

Intr-un articol viitor voi vorbi de cum mi-am "adus" inapoi la viata parul !

Sper ca nu v-am plictisit , va pup !
Astept comentariile voastre !



Adoptii caini